• Skogsdungen

Skogsdungen ändrar koncept!

Det är så kul att det är så många efter några dagar som spelar hos oss. Trots alla buggfixar som tyvärr behövdes göras så funkar servern som den ska.


Den stora buggen från igår och tidigare under dagen gjorde att alla spelare blev osynliga, detta är nu åtgärdat och man ser nu varandra. I nuläget håller vi på att konfigurera alla plugins såsom: Shops, mcmmo och lite annat smått och gott.


Efter en diskussion med ett gäng erfarna spelare så har vi beslutat oss från att gå ifrån vårt nuvarande koncept survival, vi går istället över till att använda TOWNY. Survival kan fortfarande finnas kvar för den som vill det.

Towny är ett koncept där man för liten slant kan skapa sin stad. Kruxet är att staden kostar en liten slant varje dag, alltså skatt. Det gäller att tjäna ihop tillräckligt mycket pengar för att behålla staden. Betalar du inte skatt riskerar du att förlora din stad. I din stad kan du bjuda in vänner och spelare att bygga upp ploter. Varje medlem i en stad får betala en mindre skatt för att bidra till stadens överlevnad.


Detta är ett koncept vi på Skogsdungen älskar, därför kommer vi helt gå över till detta.

Vi beräknar att allt ska vara klart innan beta-perioden är över.


Har ni några frågor, finns vi alltid för er på Discord :)
22 visningar

Copyright © 2020 Skogsdungen. All information förbehållna!

Administrator Concact: Cobzer#9071 (Discord)