• Skogsdungen

Skogsdungen gör comeback!

Efter flera månader av arbete så är Skogsdungen äntligen redo för en öppning!

I flera månader har vi skiftat team som alla haft en stor roll i detta långtgående projekt.

Vi på Skogsdungen har allt att tacka Wilulu och Powerade98 för allt! Utan Wilulus driv för öppningen och Powerades98 fantastiska spawn hade vi omöjligt kunna öppna idag. Tyvärr har de båda avgått, men all cred går till dessa!


Under denna vecka har jag tillsammans med Tribbzz suttit och konfiguerat allt från tab, permissions, shoper och mycket mer. Vi har fortfarande lite att göra. Det som är kvar är buggfixar och även lite översättning. Men allt kommer fixas allt eftersom.


HUR ANSLUTER JAG?

Du ansluter genom att skriva in 185.189.50.64:3570 i din minecraftklient. Vi använder oss av Version 1.16.1.


ATT TÄNKA PÅ

Skogsdungen är en survival. Du kan inte skydda dig i vildmarken och exponeras av potentiella tjuvar. Vi har varit snälla och satt in "LWC" som låser dina kistor. Vi har även mcmmo.

Vi har inte jobs, så enda sättet att tjäna pengar på är att sälja till andra spelare genom /ah, alternativ /shop för att sälja till våra npcer där.

Alla spelare börjar med 3 homes var. För att komma igång och spela, skriv /wild, detta kostar 50$ och kan användas en gång var 3:e minut.


Nu när vi öppnar upp kommer vi perioden mellan 26/8 och 6/9 vara i ett beta-stadium. Det innebär att vi förbehåller oss rätten att det kan förekomma buggar av alla dess slag. Vi förbehåller oss även rätten att inte ersätta eventuella skador som kan uppkomma vid dessa buggar. 6/9 räknar vi med en officiell öppning. Vi kommer då börja marknadsföra oss själva i en större utsträckning.


Har ni några frågor är ni hjärtligt välkomna att skriva i vår Discord eller skicka ett mail till Skogsdungenmc@gmail.com, så svarar vi så snart vi kan.


VÄLKOMNA!

Anslut till: 185.189.50.64:3570

Version: 1.16.1

Status: Beta-stadium


20 visningar

Copyright © 2020 Skogsdungen. All information förbehållna!

Administrator Concact: Cobzer#9071 (Discord)