• Skogsdungen

Skogsnytt! #1

Servern har varit öppen lite mer än en vecka. Vi har fått in en mängd fantastiska spelare till vårt community, tack för all feedback vi fått och support vi har även fått in en mängd förslag, allt från; privata röstkanaler på Discord till xp-gear in-game!VAD HÄNDE VECKA 42 OCH 43?


SERVER-LAGG OCH TPS-DROPS


Vi har märkt att servern har laggat en hel del, vi har gjort vad vi har kunnat för att reducera detta. Vi har tagit in pluginsen Mobstacker och Moblimiter, Mobstacker stackar ihop mobbsen till 1 mob. Sedan har vi med Moblimiter sänkt spawnraten på bland annat zombies, guardians och pigglins. Vi håller fortsatt koll på våra Timings-rapporter och jobbar konstant med lösningar. Vi hoppas på att lösa det inom kort. Vi tackar er för ert otroliga tålamod!


MCMMO - GULDFARMER

Vi har valt att sänka XP-leveln extremt när det gäller guldfarmer. Man får nu väldigt lite xp av dessa farmer. Även detta är ett försök till att minska lagg.


VIAVERSION

Vi har tagit in Viaversion, vilket gör att du kan ansluta med vilken version du vill. Servern är dock på 1.16.1. Du kan alltså logga in med versionen 1.16.3 om du vill men du kommer inte ta del av de ändringar som skett.HALLOWEEN!

Det är snart Halloween, vi har gjort vad vi kunnat och har därför dekorerat hela spawn. Vi kommer också köra ett litet event 30/10. Mer information kommer när det närmar sig.DONATORER

Vi valde att i helgen sänka priserna på våra nycklar i vår donator-shop, vi har även lagt till nya förmåner till Donator & Donator+. Samtliga donatorer har nu tillgång till en "in-game-chatt" via vår Discord. Du kan nu se chatten in-game från Discord och skriva till dina vänner på servern genom Discord. Donator+ har fått en extra förmån, AFK-kick bypass, vilket gör att man kan stå AFK ingame i till.ex en farm utan att bli kickad efter 15 min i vanliga fall.


RANKER

Vi ändrade förra helgen rank på Trial V1nce_, han är fortfarande trial hos oss men han utför dock lite andra arbeten hos oss än övriga trials, vi med V1nce_ kom då fram till att ranken Informationsarkitekt passar bättre in på hans arbetsområden, därför är han nu Informationsarkitekt.


En Informationsarkitekt har till uppgift att skapa ordning i myllret av informationsflöden. Du behöver kunskaper i att analysera, organisera och integrera information och informationsflöden.


Detta är en titel som passar V1nce_ perfekt! Då han hjälper oss med våra nyheter och även har full access till hemsidan. Vi har valt att förkorta ranken ingame med IA.HEMSIDA

Vi ägare är inte supernöjda med vår nuvarande hemsida, vi har därför talat med vår IA V1nce_ om att göra om hemsidan från grunden. Vi kom dock på att vi har en gammal design liggandes som vi kommer arbeta vidare på.


Vi kommer dock förbättra nuvarande hemsida, vi tar bort "Shop" taben och lägger en länk på "hem" taben vi tar även bort "rösta" taben, även den hamnar på "hem"36 visningar

Copyright © 2020 Skogsdungen. All information förbehållna!

Administrator: Kontakta Cobzer#1919 (Discord)