• Skogsdungen

Skogsnytt #3

Världs-resett

Servern har fått en helt ny värld där endast våran spawn är insatt, detta har vi gjort p.g.a dels ekonomi problem, d.v.s att ekonomin har varit alldeles för hög, det blev svårt för nya att komma in och servern hade inte levt länge till då en hög ekonomi kan förstöra ett helt koncept. Den gjordes även för att spelare hade mycket pengar insatta i städer, för mycket farmer som ledde till för mycket pengar fanns samt så fanns det väldigt mycket OP tools ute i världen som påverkade både serverns stabilitet samt ekonomi problemet.


Ny shop

Kakuto samt maxiiiiboy har skapat en ny fysisk shop, som man kommer enkelt till genom /shop, detta var på behov då som nämnt i tidigare punkt så var serverns ekonomi för hög, detta påverkades stort p.g.a shoppen vi hade med alldeles för höga priser samt väldigt lätt tjänade items. Eftersom vi lagt till denna fysiska shop så har vårat shop plugin Shopgui slutats användas!


Nya huvudplugins

Vi har i samband med världsresetten bytt huvudplugin, vi gick ifrån Essentials eftersom vi fått mycket rekommendationer samt hört mycket gott om CMI vilket är ett ersättande plugin för Essentials. Vi har även bytt permission system till LuckPerms från UltraPermissions, detta eftersom vi upplevde att UltraPermissions hade många buggar i sig och fungerade allmänt dåligt. Ultrapermission gjorde ofta dubbletter av våra spelare, vilket ofta resulterade i permissions som saknades.


Nya crates och craftingstore

I samband med världsresetten samt shop bytet så gjorde vi om alla crates samt lade till några nya, SuperCrate, SuperCrate+, Megacrate, Megacrate+, SupremeCrate och de nya vote cratesen som man kan få genom att vota! Vi har minskat antalet OP tools samt armor samt minskat mängden pengar som man kan få i dem. Mer info om just crates samt specifika modeller och antal finns i våran butik: https://www.skogsdungen.org/butik. Upplägget på craftingstoren har även blivit uppdaterad.


Towny

Att skapa en stad kostar numera 15.000 att skapa samt en upkeep på 4000/dagen. Regler kring towny är rätt simpelt, man får inte som stadsägare radera sin stad, då du exponerar de plotter som finns i stader för eventuella griefers. De som bor i din stad, bor där för att de är skyddade.Tack till:

Ett extra stort tack till Slimee, Kakuto och Maxiiiboy!

Maxiiiboy som ägnat mycket tid åt att ge oss kritik, förslag och en massa feedback som vi valt att lyssna på.

Slimee__ som dekorerat om spawn, byggt en shop och hjälp till med mycket mer!

Kakotu som lagt ned sin själ i att utveckla servern! Grymt bra jobbat!

EXTRA stort tack till er.


AFK-kick

Vi har lagt till en ny afk-kick som vi tycker passar bra för att minska ekonomi skador, den afk-kick som vi har infört ligger på 10 minuter, detta innebär att du inte kommer kunna stå afk inne på servern mer än 10 minuter. Vi har en afk-kick på 10 minuter för att förhindra afk-farmande under längre tider.


Staff

Staff-rank up systemet har fått några ändringar samt tillägg, JrMod som är ny och kommer efter Trial, SMod som också är ny och kommer efter Moderator, Admin som är ny och kommer efter SMod och till sist Utvecklare som har bytt namn från SysAdmin. Så vår stege ser nu mera ut som följande: Trial, JrMod, Moderator, Smod, Admin Utvecklare och Ägare!Öppning

Vi kommer att öppna upp igen imorgon kl 18:00, 06/11-2020, i ett beta stadium. Eftersom det är mycket som har hänt så har vi valt att öppna i ett beta stadium för att förbehålla oss rätten att ändra samt korrigera saker då det behövs. Detta kommer hålla på sålänge som det behövs.


73 visningar

Copyright © 2020 Skogsdungen. All information förbehållna!

Administrator: Kontakta Cobzer#1919 (Discord)