Den stora Guiden

Till 

MCMMO

SWORDS

VAD ÄR SWORDS?

Swords är en skicklighet som tillåter dig att skada dina fiender så pass att dem börjar blöda och ta skada av det.
 
Serrated Strikes

Denna skicklighet aktiverar du genom att högerklicka med svärdet i handen och då står det "READY YOUR SWORD" i chatten. När du aktiverat skillsen så kommer meddelandet "SERRATED STRIKES ACTIVATED" upp i chatten. Effekten "Bleeding" baseras helt på spelarens SWORD-level.


 
Bleed
Gör att dina fiender tar skada varannan sekund. Om du aktiverar Bleed och attackerar orsakar det att fiender tar skada varannan sekund. Om du fortsätter slå, så blöder  mobs mer. Fienden kommer till slut att blöda så mycket att det dödar fienden. Varaktigheten av blödet ökar med din svärdskunskap.

När du befinner dig i Level 1000 så kommer Bleed vara i 6 sekunder och detta skadar ½ hjärtan per sekund, totalt blir detta då 3 hjärtan. Chansen att öka sekunder  ligger på 0.1% per level med ett tak på 75% vid nivå 750.

Bleeding varar normalt i 2 sekunder, men om du är över level 750 så varar den en sekund längre.


 
Counter Attack

Är en skicklighet som innebär att en attack emot dig återvänder till den angripande spelaren eller mobs. Detta fungerar ungefär som “thorns”. Detta fungerar dock inte om du har ett halvt hjärta kvar. Chansen till en motattack ligger på 0.05% per nivå.

Max attacken ligger på 30% 

Copyright © 2020 Skogsdungen. All information förbehållna!

Administrator: Kontakta Cobzer#1919 (Discord)