Den stora Guiden

Till 

MCMMO

TAMING

VAD ÄR TAMING?

Taming är en skicklighet som i samband med ökning av din Taming-level ökar dina vargars förmåga till försvar, attack och andra färdigheter.
Denna förmåga kan dock bli lite svår vid vissa situationer, då ett flertal vargar oftast riktar in sig på ett gemensamt mål och inte flera mål samtidigt. 

 
Contents

Call of the wild spawnar ett djur till din sida. För att använda denna håll i 10 ben för att spawna fram en Varg.

10 råa fiskar för en ocelot, eller 10 äpplen för en häst. När du håller ben/fisk/äpplen i handen vänsterklicka då med handen i luften samtidigt som du shiftar.

Djur som framkallats med hjälp av Call oc the wild kommer namnges efter ditt minecraft-namn. T.ex, heter du “Alex123” så kommer ditt djur, om det är en varg, heta “Alex123´s varg”

När du framkallar fram djur på detta sätt så tjänar du inga “taming-skills” på det. Du tjänar endast “Taming” på att tämja djur i det vilda. Detta fungerar dock inte om en annan spelare gjort samma sak inom 40 blocks ifrån dig.


 
Beast Lore

Är en skicklighet låter dig undersöka dina djurs hälsa genom att vänsterklicka på dem med ett ben. Observera att om du inte har något i handen, eller håller i något annat, kommer djuret att ta skada.


 
Passive Skills

Denna skicklighet aktiveras av vargen och kan inte kontrolleras av en spelare.


Gore (All levels)
 

När tämja vargar attackerar ett mål, finns det en liten chans att målet börjar blöda. Denna chans ökar med 0.1% per level upp till 100% - alltså level 1000. Detta innebär att vill skada 2 hjärtan på målet. Detta innebär också att om målet har en full diamantarmor (oenchantad) så kommer spelaren dö på 5 slag.
 
Fast Food Service (Level 50+)
 

Fast Food Service är en skicklighet som gör att när dina vargar attackerar, så har du en chans på 50% att healas vid attack och samtidigt ge dig en lite mat.

 

Environmentally Aware (100+)

 

Environmentally Aware är en skicklighet som du får efter level 100. Detta är en skicklighet som ger dina framspawnade vargar möjlighet att teleportera till dig när du närmar dig en kaktus eller lava. Denna skicklighet gör också att dina framspawnade vargar inte tar någon “Fall damage” 
 
Thick Fur (Level 250+)
 

Denna skicklighet innebär att om din varg tar skada utav lava eller eld så teleporteras den till dig. Enda undantaget är att vargen inte kommer inte teleporteras till dig vid skada av eldsvärd eller eldpilar.


 

Holy Hound (Level 375+)

Denna skicklighet låter dig läka dina vargar med potions

 

Shock Proof (Level 500+)

Shock Proof gör att vargarna endast tar ⅙ skada utav explosioner.

 

Sharpened Claws (Level 750+)

Sharpened Claws är en skicklighet som gör att dina vargar ger 2 extra hjärtan per träff.

Copyright © 2020 Skogsdungen. All information förbehållna!

Administrator Concact: Cobzer#9071 (Discord)