Den stora Guiden

Till 

MCMMO

UNARMED

VAD ÄR UNARMED?

Unarmed är en skicklighet som låter spelaren försvara sig själv med endast knytnävarna. Vid tillräckligt hög level så kan dina nävar göra mer skada än ett diamantsvärd.
 
 
Berserker

Är en skicklighet som du aktiverar genom att högerklicka på ett svagt block såsom sand, grus eller dirt alternativt slår på en spelare/mob. Då ska meddelandet 

"YOU READY YOUR FISTS" Berserker aktiveras endast under en begränsad tid, beroende vilken level du befinner dig i. I level 1 är det endast 2 sekunder och detta höjs med 1 sekund per 50:e level. t.ex

Level 1: 2 Sekunder

Level 70: 3 sekunder

Level 500: 12 sekunder 

Level 1000: 22 Sekunder osv osv

 

Att aktivera Berserker, innebär att du ger dina “obeväpnade” slag 50% mer skada/ökar hastigheten när du förstör svaga block.

Denna förmåga ökar du genom att levla upp i UNAMRED.

 
Iron Arm Style: 

Denna skicklighet lägger till extra skador med dina slag med knytnäven.  Till och börja med ökar skadorna med 3. Detta ökar med 1 extra skada per 50:e level med ett tak på level 250 där du får 8 extra skada på dina fiender. Denna extra skada minskar dock med spelare som bär armor, så det blir mycket enklare att döda mobs.

 
Arrow Deflect:

Denna skicklighet gör att du har chans att undvika eller snarare stoppa flygande pilar. Du kan också få dessa pilar att träffa den som avfyrade dessa. Men den chansen är mycket låg, och det är enklare att stoppa flygande pilar.

Leveln ökar med 0.05% och ökar per level. Max level är alltså 1000+ dvs 50%.

Disarm:
Är en väldigt kraftfullt vapen mot dina fienden. Denna förmåga tillåter dig att avväpna dina fiender. Det innebär att spelaren/mob tappar det item som de håller i. 

Chansen till denna erfarenhet ligger på 33% - alltså när du når level 1000.Disarm kan användas på alla items som hålls i fiendes hand (notch apple, svärd, Pilbåge ect…) Föremålet kommer droppas på marken så båda har chans att plocka upp det, så var snabb. Detta ökar med +0.0333% per level upp till 33%

 
Iron Grip:
Denna erfarenhet ökar chansen till att du själv inte blir avväpnad själv.  Högsta nivån du kan få på Iron Grip är 100%. Du får alltså 0.1% per level upp tilll level 1000. Att ha level 1000 gör det i princip omöjligt att avväpna dig.

Copyright © 2020 Skogsdungen. All information förbehållna!

Administrator Concact: Cobzer#9071 (Discord)