Den stora Guiden

Till 

MCMMO

WOODCUTTING

VAD ÄR WOODCUTTING?

Woodcutting är en skicklighet som baseras på att du hugger träd. Denna skicklighet gör att träden direkt tappar fästet från marken och alla logs faller över dig.


 
Tree Feller
Är en skicklighet som gör att kan hugga ner hela träd genom att endast hugga ett enda block. För att använda denna skicklighet högerklickar du med yxan i handen och sedan börjar du hugga träd. Tree feller hugger endast de block ovanför det block som du själv huggt. Så om du huggt ovanför stubben så kommer allt under där du högg stå kvar.

Tree feller varar på Level 0 endast i 2 sekunder, och ökar med 1 sekund var 50:e level.

Level 0-1: 2 Sekunder

Level 70: 3 sekunder

Level 500: 12 sekunder 

Level 1000: 22 Sekunder osv osv

Tree feller fungerar dock inte på träd högre än 500 block.

När du använder denna skicklighet så minskas hållbarheten drastiskt per log. Detta innebär att yxan tar mer skada än i vanliga fall.

 
Leaf Blower

Blåser iväg alla löv.

Låses upp vid level 100

 

Leaf blower är en skicklighet som vid level 100 låses upp. Detta gör att kan ta sönder blad helt utan väntetid med yxan. Leaf Blower har en chans på 10% att droppa antingen äpplen eller en sapling av samma sort som trädet. Precis som tree feller, så orsakar även leaf blower en mycket större skada på yxan än normalt, så var på din vakt.


Double Drops

Dubbeldrop är en passiv skicklighet som gör att du får x2 av det du hugger en log som du antingen odlat själv, eller har genereras av världen. Möjligheten att få dubbeldrop ökar med 0,1% per level och högsta är 100% vilket fås vid level 1000.

Copyright © 2020 Skogsdungen. All information förbehållna!

Administrator Concact: Cobzer#9071 (Discord)